< terug naar service

Onderhoud


Al onze monteurs hebben hun diploma 1e Autotechnicus en APK keurmeester behaald. We hebben één technisch specialist en één aankomend technisch specialist. Ook hebben we één diagnose specialist opgeleid bij GMTO. Dit is een speciaal opleidingsbedrijf die opleidt tot een hoog niveau diagnose specialist. Al onze medewerkers blijven door cursussen steeds op de hoogte van de nieuwste technieken. Dit gebeurt bij Innovam en GMTO.

Wij voeren onderhoud en apk keuringen uit aan alle personen-en bedrijfswagen van Peugeot. Ook voeren wij onderhoud en apk keuringen uit aan alle merken personen- en bedrijfswagens tot een gewicht van 3500 kg.

Peugeot:
Peugeot-onderhoudsbeurten worden uitgevoerd volgens schema’s die de fabrikant voorschrijft. Aan de hand van chassisnummer-, bouwjaar-en kilometerstand wordt bepaald wat er naast de standaard onderhoudsbeurt moet worden uitgevoerd. Deze gegevens worden uit de computer van de fabrikant gehaald. Hierbij wordt gewerkt met originele onderdelen.

Alle overige merken:
De onderhoudsbeurten voor alle overige merken worden door ons uit het Aldoc-Ais-systeem gehaald. Bij dit systeem wordt gebruik gemaakt van de onderhoudsschema's van de merk-fabrikanten. De extra uit te voeren werkzaamheden worden bepaald door leeftijd en kilometerstand. Wij werken hierbij ook met originele onderdelen of onderdelen die een gelijkwaardige kwaliteit hebben als het originele onderdeel (zogenaamde A-merken).

Voor alle onderhoudsbeurten of reparaties aan uw auto kunt u gebruik maken van een leenauto. Op verzoek kunt u ook gebruik maken van onze haal en brengservice.