Autoreparatie en -onderhoud in Opmeer

Contact

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt, heeft u een storing of moet uw auto gerepareerd worden? Bij Autobedrijf Gerard Mooij in Opmeer is uw auto in goede handen. Onze monteurs zorgen dat uw auto onze garage weer in optima forma verlaat.

Maak een afspraak

Auto-onderhoud

Al onze monteurs hebben het diploma 1e Autotechnicus en apk-keurmeester. Daarnaast zijn er technisch specialisten en een diagnosespecialist, opgeleid bij GMTO, in onze garage aanwezig.  Autobedrijf Gerard Mooij voert zowel onderhoud als apk-keuringen uit aan alle personen- en bedrijfswagens van Peugeot, maar ook aan alle merken personen- en bedrijfswagens tot een gewicht van 3500 kg.

Bij alle onderhoudsbeurten of reparaties aan uw auto kunt u bij ons gebruikmaken van een leenauto. Op verzoek kunt u ook gebruikmaken van onze haal- en brengservice.

Diagnose

In moderne auto's vol elektronica is het stellen van een diagnose bij een storing of een ander probleem erg ingewikkeld. Wij maken gebruik van de nieuwste apparatuur om uw problemen in kaart te brengen. Voor Peugeot is dit een Peugeot-tester; een tester die door Peugeot zelf steeds actueel gehouden wordt. Voor alle andere merken maken we gebruik van de Bosch-tester.

Reparatie van auto's

Zowel reparaties als onderhoud aan auto's worden in onze eigen werkplaats in Opmeer uitgevoerd, waarbij we gebruikmaken van de modernste gereedschappen. Door onze kennis en kunde kunnen we de reparatietijd zo kort mogelijk houden. Naast 'gewone' reparaties voeren we ook schadereparaties uit. We overleggen voor reparatie altijd met u over de te verwachten kosten en werken, als dit mogelijk is, met originele onderdelen. Heeft u een oudere auto, dan kan er soms gebruik worden gemaakt van imitatie of gebruikte onderdelen.